divendres, 8 d’abril del 2016

QUÈ PODEM FER A LA BIBLIOTECA DE L'ESCOLA?

A la biblioteca fem moltes activitats i ens agrada que pugueu conèixer aquest espai.

  •  Els infants d’educació infantil fan una sessió mensual en petit grup. Durant aquesta estona, escolten un conte i llavors fan ús de la zona destinada al parvulari. En aquestes estones poden triar el llibre o conte que els vingui de gust, sempre amb ordre i procurant fer silenci.
  • Durant l’esbarjo es pot accedir a la biblioteca per llegir i/o fullejar llibres, revistes, contes, buscar informació pel projecte que estan fent a l’aula... i també endur-se’ls cap a casa ja que s’ofereix el servei de préstec, adreçat als nens i nenes des de 1r fins a 6è. 
  • Al llarg del curs, quan  s’inicia un nou projecte, tenen cita obligada junt amb el tutors per a cercar tots aquells llibres que els puguin ajudar a ampliar els coneixements en relació al tema que estan treballant.



  • A més a més, s’hi pot trobar un racó temàtic relacionat amb temes que s’estan treballant a l’escola.  El primer va ser el racó de la diversitat, seguidament el racó de la ciència, racó de les revistes, racó de la Pau i  actualment el racó del Pinotxo.
  •  Al racó de novetats s’hi van  exposant els llibres que es compren, com aquests que podeu veure d’anglès.
 
 


N’hi ha un bon ventall, per distreure’ls una bona estona!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada